لیستی از بهترین رمان‌های‌ آخر الزمانی (قسمت اول )

رمان‌های‌ آخر الزمانی در ادبیات امروز از جمله داستان‌‌های علمی تخیلی هستند که می‌توانند بسیار هولناک و در عین حال جذاب باشند. این روزها که همه بحث‌هامان در نهایت به کرونا منجر می‌شود؛ خواندن این کتاب‌ها می‌تواند هیجان و لذت را دوچندان کند. چرا که می‌توانیم ترس و اضطراب  کاراکترها را بیش از پیش درک کنیم.

در زیر تعدادی از بهترین کتاب‌هایی که در این ژانر وجود دارد آمده است. در قسمت دوم که به زودی منتشر می‌شود ادامه کتاب‌ها را خواهم آورد. البته تعداد زیادی رمان عالی و آخرالزمانی وجود دارد که در این لیست نمی گنجد

ریچارد ماتسون (۱۹۵۴) من افسانه هستم

این رمان از رمان‌های‌ آخر الزمانی به دلیل سرشار بودن از ایده‌های جدید و جذاب مشهور است. حضور بیماری همه گیر، خون آشام‌ها و زامبی‌ها برای دوست داران این ژانر می‌تواند بسیار جذاب باشد. 

تمام افراد از زن و مرد و حتی بچه‌ها خون آشام شده‌اند و به خون تنها انسان باقی مانده روی کره زمین به نام رابرت نویل تشنه‌اند. رابرت روزها که خبری از خون آشام‌ها نیست شکارچی است. شب‌ها وقتی سر وکله‌شان پیدا می‌شود؛ در خانه خودش سنگر می‌گیرد. او برای طلوع خورشید دعا می‌کند.

رمان‌ آخر الزمانی ایستگاه یازده (۲۰۱۴) امیلی سنت جان مندل

 ایستگاه یازده یکی دیگر از رمان‌های‌ آخر الزمانی است که پیش و پس از  همه گیری ویروس آنفولانزا را روایت می‌کند. داستان این کتاب در جورجیا می‌گذرد. آنفولانزا جان ۹۹ درصد مردم را می‌گیرد. در شب شروع این پاندمی بازیگری که نقش لیرشاه را به روی صحنه دارد دچار حمله قلبی می‌شود.

همسر او نویسنده کتاب‌های علمی-تخیلی فکاهی است که داستان‌هایش در آینده در سیاره‌ای به نام ایستگاه یازده رخ می‌دهد. گروهی از بازیگران و نوازندگان در سراسر مجمع‌الجزایر شهرهای کوچک به اجرای نمایش‌های شاه لیر و رؤیای شب نیمه تابستان در مراکز خرید متروک می‌پردازند.

رمان‌های‌ آخر الزمانی

کتاب اطلس ابر(۲۰۰۴) دیوید میچل

رمان‌های‌ آخر الزمانی

البته اطلس ابر کاملاً از رمان‌های‌ آخر الزمانی نیست. در واقع از شش داستان آن فقط یکی  را می‌توان پسا آخرالزمانی تلقی شود .

با توجه به اصرار رمان بر پیوند زمان و مکان (و مردم) و مرکزیت پسا آخرالزمانی که باعث برانگیختن آن می شود (واقع در اوج ساختار منحصر به فرد رمان) ، به نظر من برشمردن آن در این ژانر  کار اشتباهی نخواهد بود.

رمان‌ آخر الزمانی اوریکس و کریک (۲۰۰۳) مارگارت اتوود

ممکن است  فکر کنید که رمان سرگذشت ندیمه از همین نویسنده به همان اندازه اوریکس و کراک یکی از رمان‌های‌ آخر الزمانی باشد ؛ اما این لیست تعلق دارد به داستان‌هایی که جهان در حال نابودی است و انسان‌ها در  حال انقراض هستند.بعلاوه ، اوریکس و کراک گرچه تا حدودی کمتر مورد تقدیر قرار گرفته است می شود.

این رمان هم می‌تواند به اندازه کتاب‌های دیگر مارگارت اتوود به شما لذت بدهد. جهان‌های تخیلی که اتوود خلق می‌کند بی‌نظیر است.

رمان‌های‌ آخر الزمانی

ایستادگی (۱۹۷۸) استفن کینگ

رمان‌های‌ آخر الزمانی

ایستادگی ترسناک، فانتزی و در یک کلام یکی از رمان‌های‌ آخر الزمانی است که توسط استفن کینگ به رشته تحریر درآمده است. این کتاب نامزد جایزه بهترین رمان فانتزی در سال ۱۹۷۹ شد.

در ایستادگی نیز آنفولانزا مردم جهان را درگیر می‌کند و برای ۹۹٫۴ درصد از افراد که با آن‌ مواجه می‌شوند کشندگی دارد. این کتاب معروف است که از ارباب حلقه‌ها الهام گرفته است.

رمان‌ آخر الزمانی معشوقه ویتگنشتاین(۱۹۸۸) کتاب دیوید مارکسن

این کتاب به عنوان یکی از رمان‌های‌ آخر الزمانی مورد بحث قرار نمی گیرد. اگر حرف راوی را قبول کنید ، او آخرین زنی است که توانسته خود را روی زمین زنده  نگه دارد.

بدون اینکه امیدی داشته باشد دوباره با روح دیگری روبرو می‌شود. اما به طور کامل نمی‌شود به حرف‌های راوی اعتماد کرد. در هر صورت ، رمان دارای همان مضامینی است که ما در این لیست به آن اهمیت می‌دهیم.

رمان‌های‌ آخر الزمانی

جاده (۲۰۰۶) کورمک مک کارتی

رمان‌های‌ آخر الزمانی

وقتی کسی از “رمان‌های‌ آخر الزمانی”  حرف می‌زند احتمالا اولین رمانی که به آن فکر می کنید  جاده باشد.

خودش و پسرش را در کشوری که در شرایط بحرانی پس از جنگ و انفجار هستند، به تصویر می‌کشد. آن‌ها جزو معدود بازماندگانی هستند که برای زنده ماندن تلاش می‌کنند.

رمان‌ آخر الزمانی کوری (۱۹۹۵) ژوزه ساراماگو

برای از بین بردن تمدن، نیازی به شهاب سنگ یا موشک هسته ای نیست. تمام آنچه شما نیاز دارید یک اپیدمی غافلگیرانه نابینایی است. زنان و مردان خود به راحتی خود را نابود می‌کنند.

علی رغم نثر جذاب ، بخش‌هایی از این رمان احساس ترس را القا می‌کند. برخلاف بیشتر کتاب‌های این لیست ، کوری با یک امیدواری پایان می‌یابد که خواندن آن را دلچسب‌تر می‌کند.

رمان‌های‌ آخر الزمانی

قبلی «
بعدی »

۳ دیدگاه ها

  1. پینگ بک: مارگارت اتوود خالق دنیاهای جدید | حسنا پرویزی Margaret Atwood
  2. پینگ بک: بهترین رمان‌های‌ آخر الزمانی (قسمت دوم ) | حسنا پرویزی apocalyptic-books
  3. مطالب واقعا مفید هستن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های اخیر

درباره ما